Χρήσιμες πληροφορίες για την τοποθέτηση πλακιδίων

Η τοποθέτηση πλακιδίων όπως και όλες οι ”εργασίες” έχουν τα μυστικά τους. Το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα είναι η επίστρωση γεμίσματος-τσιμεντοκονίας, που πρέπει να γίνει με τα σωστά υλικά και στις σωστές αναλογίες και κάποιες φορές ποσότητες.

Ακόμα και σήμερα, δυστυχώς γίνεται χρήση υλικών ακατάλληλων για την καλύτερη πρόσφυση και αντοχή στις συστολοδιαστολες των πλακιδιων.Η σωστή ανά περίπτωση χρήση κόλλας ανάλογα με το υλικό του πλακιδίου που τοποθετούμε, ο στόκος πλακιδίων που πρέπει να χρησιμοποιούμε ανάλογα με τον χώρο που τοποθετούμε τα πλακίδια, πάντα δημιουργώντας αρμούς διαστολής.

Θέλει εξειδίκευση, προσοχή και γνώση η τοποθέτηση σε χώρους με ”ιδιαιτερότητες” όπως η τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση, σε ταράτσες μονωμένες και ανάλογα με τα υλικά της μόνωσης πρέπει να γίνουν τα σωστά βήματα. Ποσότητα και ποιότητα της τσιμεντοκονίας, ποιότητες κόλλας, στόκου και αρμών διαστολής.

Διαφορετική γκάμα υλικών χρησιμοποιούμε στις πισίνες οι οποίες έχουν τεράστια καταπόνηση και πίεση από τον μεγάλο όγκο νερού που περιέχουν. Ιδιαιτερότητα στην τοποθέτηση της έχει και η ψηφίδα όπου πρέπει να τοποθετείται σε τέλεια διαμορφωμένο υπόστρωμα. Όπως και τα πλακίδια cotto με την σωστή χρήση βερνικιών.

Η σωστή επιλογή συνεργείου, σας κατοχυρώνει για την ποιότητα που θα έχετε στον χώρο σας αισθητικά αλλά και για την διάρκεια ζωής των πλακιδίων χωρίς τα πολλά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από παραλήψεις του εκάστοτε συνεργείου ή έλλειψη γνώσεών του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ
210 23 82 038 ή 693 21 48 977